O Restoranu / Jeste li znali da je pizzeria Draga prva pizzeria na otoku?

Ulica Braće Vidulića najpoznatija je i ujedno najprometnija ulica jezgre grada Malog Lošinja. Upravo u toj ulici  – jednoj od najstarijih kroz koju su prošle generacije Lošinjana i milijuni turista, na broju 77 smjestio se restoran – pizzeria Draga. Pizzeria Draga u vlasništvu gđe. Zorice Vidulić ponosno posluje već 30 godina. Točno 30 godina potrebno je restoranu kako bi stekao pridjev restorana sa tradicijom!

Kao i svima i naši su počeci bili teški, po materijale za pripravljanje naših jela po našoj recepturi morali smo putovati nerjetko čak i do Italije. No, ni to nas nije ometalo u želji da našim gostima pružamo europske i talijanske specijalitete još u ranim 80-tim – ističe vlasnica.

Danas pizzeria i spaghtteria Draga bogata raznim priznanjima javnosti i struke, za svoje goste i dalje priprema svoje nadaleko poznate pizze, spaghette, lasagne. Ovim putem moramo naglasiti kako sve naše specijalitete pripravljamo u krušnoj peći! Terasa kapaciteta i do 80 sjedećih mjesta nerjetko je prepuna gostiju koji su tek otkrili čari pizzerie kao i onih koji tu objeduju već godinama. Jedinstveno uređen interijer poznat na cijelom otočju koji može primiti i do 20 gostiju često je prostor u kojemu možete naići na zaljubljene i ostale koje uživaju u tradiciji koja izvire i koje je prisutna u svim elementima uređenja, od tradicionalnih slika do stolova i tradicionalnog posuđa.

Ovim putem pozivamo i Vas da nas posjetite, jela pripravljamo svaki dan od 11 do 23h te primamo i kartično plaćanje.

Dobrodošli i dobar tek žele Vam djelatnici pizzerie Draga,